HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK

digitale cadeaukaarten

Digitale cadeaukaarten direct te ontvangen

Bij HEMA heb je nu 24/7 de leukste cadeaukaarten tot jouw beschikking. Bestel eenvoudig online en ontvang direct jouw digitale cadeaukaart per e-mail. Je hebt de keuze uit cadeaukaarten van HEMA en andere populaire merken zoals bol.com, Thuisbezorgd, BioscoopCadeau en Nationale Tijdschriftenbon.

Het leukste online cadeau

Vind je het moeilijk om een keuze te maken wat je de ander kunt geven? Met een digitale cadeaukaart zit je altijd goed en je hebt ten alle tijden een leuk last-minute cadeau bij de hand! Bij HEMA kun je terecht voor cadeaubonnen voor zowel man, vrouw als kind. Je kunt een vriendin bijvoorbeeld een ontspannen filmavond geven met Pathé Thuis. Zij zal daar zeker blij mee zijn. Met een breed assortiment aan digitale bonnen, kun je bij HEMA gegarandeerd een cadeau vinden wat jou en de ontvanger aanspreekt.

Ontwerp je eigen cadeau

Je kunt van de cadeaukaart een origineel cadeau maken door de verpakking zelf te ontwerpen. Kies voor een aantrekkelijk design of een leuke foto en je hebt gegarandeerd een uniek exemplaar om weg te geven. De waarde van de cadeaukaarten ligt tussen de 5.- en 150.- en wordt per bon aangegeven.

Veel gestelde vragen

Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht met mijn vraag?
Wanneer kan ik mijn tegoed besteden?
Hoe verzilver ik mijn digitale cadeaucode?
Hoe vind ik mijn ordernummer?
Wat moet ik doen als ik mijn cadeaucode kwijt ben?
Ontvang ik de cadeaucode per e-mail?
Wanneer wordt mijn cadeaucode geleverd?
Hoe wordt mijn cadeaucode geleverd?
Hoe kan ik mijn cadeaucode retourneren?
Ik heb de e-mail met de cadeaucode niet ontvangen. Wat moet ik doen?
Hoe verstuur ik een cadeaucode naar iemand anders?
Wat zijn de kosten van het verpakken van een cadeaucode?
Waarom kan ik alleen met ideal betalen?
Met welke betaalmethoden kan ik betalen?
Wat is Hema digitale cadeau's?